Click to order
Politica de livrare și expediere
Politica de expediere

Disponibilitatea produselor și a serviciilor de expediere depinde de fiecare furnizor în parte și poate fi afectată de situația din țările lor de origine. Din cauza insuficienței la nivel mondial a componentelor, nu toate companiile de producție au toate articolele disponibile, astfel încât trebuie să verificăm data exactă când articolul este gata pentru a fi expediat în Moldova. Dacă sunteți interesat de un anumit articol și doriți să aflați disponibilitatea acestuia, vă rugăm să ne contactați pentru cele mai recente informații.


Politici generale de expediere

Audi-Bliss are plăcerea de a oferi transport gratuit la sol pentru comenzile care se califică. Comenzile expediate în Republica Moldova și care cântăresc mai puțin de 80 kg se vor califica pentru expediere terestră gratuită, cu excepția cazului în care acestea conțin un singur "articol adițional". Articolele de completare, care sunt desemnate pe pagina produsului, se expediază gratuit în Republica Moldova în cantități de 2 sau mai multe, sau atunci când sunt combinate cu achiziționarea altor articole.

Toate comenzile sunt expediate din Chișinău, Republica Moldova și sunt asigurate în totalitate pentru valoarea articolului. În cazul în care articolul este disponibil la depozitul nostru, garantăm livrarea în termen de 24 de ore


Opțiuni de plată

Audio-bliss, acceptă următoarele forme de plată:
- Visa
- MasterCard
- Numerar
- Transfer bancar

Contact Us
Please note On-Line orders do not ship on the weekend, or Holidays. There are no deliveries on the weekend.

Closed Sunday

10am - 6pm Tue-Fri

10am - 5pm Sat


+373 797 44 757

info@audio-bliss.com

Moldova, Chisinau, Alba Iulia str. 204a