Despre AudioBliss
Suntem un comerciant independent de produse hi-fi, care vinde o gamă selectă de difuzoare, căști, sisteme hi-fi separate, music streamers, sisteme multiroom, soundbars, pachete home cinema, viniluri, platane, accesorii, împreună cu orice altceva care redă muzică și sună superb. Gama noastră de produse de la peste 10 mărci selecționate se întinde între oferte excelente (multe dintre acestea fiind exclusive în UE).

Audio-Bliss este un nume comercial. Ne-am lansat online în 2021, inițial vânzând viniluri audiofile rare, iar în 2020 ne-am extins gama pentru a include separatoare hi-fi, echipamente AV și căști. Din 2022 am extins gama noastră online, personalul și depozitul nostru pentru a ne asigura că oferim cea mai bună selecție de produse, la cele mai bune prețuri, cu o bună păstrare a stocurilor pentru o livrare rapidă.
Oferim mult mai mult decât concurenții noștri
Oferim mult mai mult decât concurenții noștri, inclusiv o gamă masivă, prețuri mici, stocuri mari, timpi de livrare rapizi, servicii de specialitate și câteva oferte excelente, toate susținute de un serviciu clienți excelent. Tot ceea ce oferim este disponibil online, prin telefon, chat live și în magazin. Cu multe reinvestiții interesante și planuri pentru anul viitor pentru a vă face experiența cu noi și mai bună, lucrăm din greu pentru a fi destinația dvs. nr. 1 într-un singur magazin pentru hi-fi, boxe, căști și home cinema.

Contactați-ne
Vă rugăm să rețineți că comenzile On-Line nu se livrează în weekend sau de sărbători. Nu se efectuează livrări în weekend.

Închis duminică

10am - 6pm Luni-Vineri

10am - 5pm Sat


+373 797 44 757

info@audio-bliss.com

Moldova, Chisinau, Mihail Kogălniceanu str. 29