VOX G3

Sonus Faber
316800.00
MDL
Sonus Faber creează un adevărat design italian cu o abordare creativă în cele mai bune manifestări ale sale, prin restilizarea seriei Homage, cea mai emblematică serie a companiei, care a fost complet reimaginată în conformitate cu o experiență bogată și o moștenire diversă. În colecția Homage Tradition se regăsesc patru modele: Amati, Guarneri, Vox și noutatea Serafino.

Caracteristici:
  • sistem acustic: sistem acustic cu 3,5 căi. Portul vertical în formă de șanț este încorporat în partea din spate (sistemul Stealth Ultraflex)
  • difuzor de înaltă frecvență: tweeter de 28 mm H28 XTR-04, membrană cupolă de mătase, tehnologie "Arrow Point" DAD (Damped Apex Dome), magnet neodim, tweeterul este plasat într-un ghid de undă superficial și este echipat cu o cameră din lemn în partea din spate (labirint acustic)
  • difuzor de frecvențe medii: 2 x 150 mm drivere de frecvențe medii M15 XTR-04 cu difuzor din celuloză și magnet neodim
  • difuzor de joase frecvențe: 2 x 180 mm drivere de joase frecvențe W18 XTR-08 cu difuzoare sandwich (2 straturi de celuloză și spumă sintetică între ele)
  • crossover: tehnologie Paracross Topology
Modelele Guarneri și Serafino sunt echipate cu așa-numitele "spițe tăcute". Acestea sunt spițe cu o structură coaxială de tip metal/elastic/metal, care reprezintă un sistem patentat "Z.V.T." (Zero Vibration Transmission - Transmisie a Vibrațiilor Zero) și care au fost utilizate anterior în modelul Il Cremonese. Modelul Amati păstrează sistemul clasic de suspensie optimizat. Modulul de frecvențe medii-înalte, utilizat în întreaga serie Homage Tradition, a fost preluat de la Il Cremonese și a primit o dezvoltare ulterioară.