GRAVIS V

Sonus Faber
86400.00
MDL
Sonus faber nu este un novice în domeniul designului și proiectării subwooferelor. Primul proiect de subwoofer Gravis FB100 a fost lansat în 1986, iar zece ani mai târziu a apărut Sonus faber Cremona M. Astăzi, cu colecția Gravis, Sonus faber se întoarce la rădăcinile sale, îmbinând tehnologiile avansate aflate în continuă dezvoltare și păstrând în același timp identitatea sunetului natural și calitatea meșteșugului italian.
Subwooferul Gravis V este îmbogățit cu un finisaj de lemn lucrat manual, care prezintă cu mândrie cele trei variante inconfundabile de lemn de la Sonus faber: elegantul wenge, roșul iconic și indispensabilul negru pian. Designul este pur și elegant, datorită liniilor simple ale carcasei cu un rafinat înveliș din piele.
Difuzorul puternic de 12 inci cu excursie lungă și conul sandwich ParaNanoCarbon în trei straturi, extrem de rigid și ușor, rezistent la deformare chiar și la cel mai puternic semnal, asigură o reproducere densă și precisă a basului. În plus, amplificatorul extrem de puternic și eficient de clasă AB este evaluat la 850 W la o sarcină de 8 ohmi.
Gravis V este complet controlat prin intermediul unei aplicații speciale, ușor de utilizat, disponibilă pentru sistemele iOS și Android, care simplifică setările și utilizarea subwooferului. Scopul este întotdeauna același: redarea perfectă a sunetului.

lwh: 449x449x455 mm

Weight: 32000 g