EOS 2

Gryphon Audio
440050.00
MDL
Carcasa EOS 2 este proiectată să încorporeze mai multe funcții:
  • Panoul frontal este conceput pentru a ajuta driverele să obțină o dispersie uniformă a sunetului, indiferent de frecvență, ceea ce duce la o emisie de energie foarte uniformă, precum și la o scenă sonoră mai stabilă.
  • Designul exterior "Stealth" funcționează ca un difuzor eficient al undelor staționare din zona din jurul difuzoarelor, dar mai important, elimină undele staționare și rezonanțele din interiorul carcasei.
  • Intern, este compus din noua tehnologie proprietară Gryphon "Line porting", care este o modalitate specială de "tunelare a amortizării" sunetului din spatele difuzorului de medii-joase către porturi.
  • Acest lucru asigură o cale directă pentru frecvențele joase să ajungă la port, în timp ce oferă o amortizare eficientă a frecvențelor deasupra regiunii de 60-80 Hz, rezultând într-o reproducere foarte rapidă și curată a basului, fără artefacte deranjante din frecvențele superioare.
  • Oferind o alegere între utilizarea unui port orientat spre spate sau spre față, EOS 2 este foarte flexibil și va funcționa foarte bine atât în camere mici, cât și medii.
  • EOS 2 este echipat cu 2 unități de conducere, un difuzor de medii-joase de 7,5” (190 mm) și un tweeter de 1,34” (34 mm) cu dom Beryllium.
  • Difuzorul de medii-joase este echipat cu un magnet neodim care satură complet părțile de fier, rezultând un sistem magnetic fără comprimare. Conul este fabricat din fibră de carbon pură Thin-Ply Carbon (TPCD), rezultând în unul dintre cele mai rigide conuri disponibile astăzi, oferind în același timp o bună amortizare internă, rezultând într-o reproducere curată, rapidă și fără fragmentare. Acest driver nu are sunet propriu, fiind astfel potrivit pentru tweeter-ul Beryllium.
  • Inelul optimizatorului de impuls este poziționat direct deasupra bobinei vocale, întărind astfel legătura dintre con și bobina vocală, rezultând într-o reproducere a impulsului fără egal, precum și un comportament pur al pistonului mult dincolo de aria sa desemnată de reproducere.
  • Tweeter-ul are un dom Beryllium mare, asigurând o reproducere dinamică fără egal menținând în același timp o lățime de bandă foarte mare și distorsiuni extrem de reduse. Am creat o cameră posterioară mare implementată cu o amortizare specială care crește treptat, asigurând atât un mediu liber de rezonanțe, cât și capacitatea de a atinge frecvențe destul de joase.
  • Ghidul nostru de undă precis conturat îmbunătățește în continuare dispersia sa precum și linearitatea.
  • Crossover-ul este inima performanței EOS 2. Tehnologia sa unică gestionează mult mai mult decât separarea frecvențelor trimise către fiecare difuzor:
  • Tehnologia de panta rotunjita progresiva creează pante de roll-off care încep cu o descreștere foarte ușoară, asigurând o suprapunere perfectă și amestec între difuzoare. Pantele devin apoi progresiv mai abrupte, eliminând efectiv distorsiunile din afara benzii de frecvență a difuzoarelor.
  • Crossover-ul aliniază, de asemenea, răspunsul de fază al celor două difuzoare la toate frecvențele (măsurate din poziția de ascultare), reproducând astfel o scenă sonoră realistă în lățime, înălțime și adâncime.
  • Ambele difuzoare sunt conectate în polaritate pozitivă și răspunsurile lor la impulsuri sunt aliniate perfect. Acest lucru înseamnă că temporizarea muzicală este reprodusă fără vreun întindere sau modificare - păstrând muzicalitatea originală găsită în înregistrare.