SONETTO CENTER II

Sonus Faber
42250.00
MDL
Сonus Faber Sonetto Center II este cel mai mare difuzor central din familia Sonetto. Modelul are o construcție cu trei căi și este perfect potrivit pentru sistemele de home cinema destinate spațiilor mari.

Caracteristici:
  • Corp mare și îngust cu un profil în formă de lutier, construcție cu trei căi;
  • Tweeter de 29 mm cu cupolă moale de mătase și tehnologie DAD, eliminând rezonanțele parazite;
  • Două drivere de medii de 150 mm cu difuzoare din celuloză și fibre naturale;
  • Două difuzoare de bas de 150 mm cu difuzoare din aliaj de aluminiu.
Difuzorul are un corp excelent amortizat și îngustat în partea din spate, cu panouri superioare și inferioare curbate. Conform tradiției Sonus Faber, profilul său amintește de forma unui instrument muzical cu coarde - lutierului. Această geometrie specială ajută la eliminarea rezonanțelor interne nedorite. În panoul din spate sunt integrate patru porturi circulare de fază inversată, iar corpul în sine are o bază mică, permițându-i să fie rotit sub un anumit unghi în plan vertical. Modelul se poate lăuda cu linii de design curate și lipsa de îmbinări vizibile, precum și cu inelele de flanșă stilizate din aluminiu ale difuzoarelor.
Partea centrală a panoului frontal Sonus Faber Sonetto Center II este ocupată de un tweeter de 29 mm cu cupolă moale de mătase și sistem magnetic neodim și tehnologie DAD, care implică prezența unui despicător cu un amortizor special, care elimină rezonanța parazită a cupolei și asigură o caracteristică frecvențială uniformă. Tweeter-ul are un izolator de vibrații, care minimizează vibrațiile transmise de corp.