Vanta

Gryphon Audio
Gryphon Audio Designs anunță cu mândrie lansarea unei serii complet noi de cabluri. Este vârful de gamă al Gryphon și este un nou pas evolutiv în producția de cabluri Gryphon. Seria VANTA va oferi cabluri de boxe, cabluri de interconectare, cabluri de alimentare și în cele din urmă cabluri digitale, de asemenea.
Cablurile VANTA vă oferă soluția finală în tehnologia și performanța cablurilor. Este un punct de referință și cea mai naturală soluție atunci când conectați componente audio.
Toate cablurile VANTA sunt terminate cu conectori de calitate audio selectați cu grijă de la unii dintre cei mai importanți producători din lume, cum ar fi Oyaide și Neutrik. Conectorii sunt lipiți la conductoarele de argint-aur sub microscop pentru a ne asigura că toate conexiunile sunt lipite perfect. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Totul este gândit până în cel mai mic detaliu... Așa cum obișnuim să spunem: „Diavolul se ascunde în detalii”.
2020 marchează nu doar cea de-a 35-a aniversare a Gryphon Audio Designs, ci și 35 de ani de producție de cabluri la Gryphon Audio Designs.
• Design exterior de Søren Slebo
• Design de performanță de Rune Skov