JBL 4305P

JBL
HARMAN Luxury Audio este mândră să prezinte monitorul de studio JBL 4305P – primul produs activ din gama de monitoare de studio pentru consumatori. Deși este cel mai compact model din seria Studio Monitor, 4305P oferă un sunet impresionant cu o multitudine de tehnologii acustice brevetate JBL care vă vor face să credeți că ascultați o pereche mare de difuzoare de podea. Plin de funcții, inclusiv o gamă largă de opțiuni de conectivitate prin cablu și wireless, acest nou model deschide o lume de posibilități pentru iubitorii de muzică și creatorii de conținut.
Ca un sistem de difuzoare active complet independent, 4305P are o putere totală de 300Wrms integrată, un DAC de înaltă rezoluție de 24 biți/192kHz și șase intrări care pot fi utilizate cu o varietate largă de surse audio digitale și analogice. Caracteristici suplimentare includ un control selectabil al conturului bass-ului pentru a compensa diferențele acustice în plasarea și poziționarea difuzoarelor și o ieșire de subwoofer la nivel de linie cu detectare a semnalului pentru conectarea la un subwoofer activ extern.
Pentru mulți ascultători moderni, streaming-ul audio oferă acces ușor și convenabil la o lume întreagă de muzică, iar 4305P excelează în acest sens. Motorul de streaming integrat oferă capabilități audio de rețea atât prin cablu, cât și wireless, prin Ethernet, Google Chromecast integrat, Apple AirPlay 2 și audio Bluetooth. Un DAC de înaltă rezoluție de 24 biți/192kHz asigură redarea muzicii preferate la cea mai înaltă fidelitate. În plus față de audio wireless premium, 4305P oferă o serie de conexiuni pentru surse fizice, inclusiv intrări digitale asincrone USB și optice, și o intrare analogică de 3,5 mm. Ridicând capacitățile sale și mai sus, 4305P include o intrare analogică cu conectori combinați XLR / TRS de 1⁄4 inch și un comutator selectabil de sensibilitate a intrării pentru utilizarea cu semnale echilibrate sau neechilibrate. Includerea acestei intrări de nivel „prosumer” oferă opțiunea de conexiuni echilibrate XLR și TRS (tip/inel/manșon) sau neechilibrate TS (tip/manșon), perfectă pentru utilizare în aplicații de studio de acasă pentru crearea de muzică, video și podcasturi.

Difuzoare
Boxa 4305P este compusă dintr-un driver de compresie 2410H-2 de 1 inch, asociat cu un horn de înaltă definiție (High-Definition Imaging). În plus, un woofer de 5.25 inch din con compozit de fibre funcționează cu două porturi de bass frontale.
Controlul conturului bass-ului
Difuzoarele 4305P sunt proiectate pentru a vă ajuta să reglați sunetul în funcție de specificul încăperii, fiind echipate cu un control selectabil al conturului bass-ului. Bass-ul poate fi, de asemenea, amplificat, deoarece 4305P dispune de o ieșire de subwoofer la nivel de linie.
Compatibilitate Roon
JBL 4305P poate reda fișiere MQA de înaltă calitate și este certificat Roon Ready. Când este utilizată o conexiune wireless pentru conectarea difuzoarelor, este disponibil suport hi-res până la 96kHz. Conectați pur și simplu cablul Digital Link furnizat și bucurați-vă de experiența hi-res la 192kHz.
Conectivitate
JBL 4305P sunt difuzoare active cu conectivitate prin cablu și wireless, având un DAC de înaltă rezoluție de 24 biți/192kHz. Difuzorul are 6 intrări pentru surse digitale și analogice, Ethernet, Bluetooth, Apple AirPlay 2 și Google Chromecast integrat. Conectați fizic sursele folosind intrări de 3,5 mm, digitale optice și USB asincron. Pentru și mai multă flexibilitate, difuzoarele au conectori combinați XLR / TRS de ¼ inch și sensibilitate selectabilă a intrării, fiind concepute pentru a gestiona semnale neechilibrate sau echilibrate.