GRAVIS III

Sonus Faber
48000.00
MDL
Subwoofer-ul Sonus Faber Gravis III este realizat într-o configurație clasică, într-un corp închis de formă rectangulară (aproape cubică), cu un difuzor de 10 inch pe peretele lateral. Acest difuzor cu excursie lungă, cu care Gravis III a atins o frecvență minimă de 25 Hz, are un difuzor sandwich cu trei straturi, întărit cu o structură celulară spațială.
Abordarea clasică a fost continuată și în alegerea clasei AB pentru amplificatorul de bord cu o putere de 600 W (la o impedanță a difuzorului de 8 ohmi). Semnalul către amplificator provine de la DSP-ul de bord, controlat de aplicația mobilă Gravis III Control. În aceasta, puteți selecta una dintre cele patru presetări, precum și regla frecvența de tăiere a crossoverului (liniștit: de la 40 la 150 Hz cu o înclinare de 24 dB/octavă) și faza - de la 0° la 360°. În plus, este disponibilă o calibrare automată simplă și alte setări ale caracterului audio.
Gravis III poate primi semnaluri echilibrate liniare (prin XLR), neechilibrate (RCA) și de nivel înalt (Speakon cu 4 contacte). Pentru o variantă fără fir, se poate adăuga un receptor cu transmitere opțională. În plus, Gravis III a primit funcția de pornire/oprire automată.

lwh: 495x400x415 mm

Weight: 26700 g