MAXIMA AMATOR

Sonus Faber
307200.00
MDL
Difuzoarele de podea cu două căi Maxima Amator fac parte din seria Heritage Collection de la Sonus faber. Corpul difuzorului este confecționat din lemn de nucă cu panouri frontale și posterioare din piele. Inginerii Sonus faber au reușit să elimine efectele negative ale utilizării lemnului masiv datorită tehnologiilor moderne și a unei construcții bine gândite.

Caracteristici:
  • Sistem acustic cu două căi cu reflex de fază;
  • Sistem de rezonanță cu difuzor spectral de înaltă rigiditate, format din panouri de lemn de nucă;
  • Corpul are trei camere diferite;
  • Difuzor de înalte: H28 XTR-04 DAD cu cupolă de mătase de 28 mm utilizând tehnologia "Arrow Point” DAD;
  • Difuzor de medii/joase: MW18XTR-04 cu con de 180 mm dintr-o combinație de hârtie tradițională și fibre naturale de cânepă și kenaf;
  • Crossover: IFF (Interactive Fusion Filtering).
Volumul interior este împărțit în trei camere, ceea ce îmbunătățește și mai mult rigiditatea corpului. Una dintre camere este acustică, optimizată cu ajutorul algoritmilor de simulare, a doua este umplută cu un material inert, pentru a adăuga stabilitate, iar a treia conține întreaga electronică - aceasta poate fi văzută printr-o fereastră transparentă pe peretele din spate. Difuzoarele sunt preluate de la Electa Amator III. Acestea includ un tweeter de 28 mm cu tehnologia DAD și magnet neodim, precum și un difuzor de medii/joase de 180 mm cu difuzor din celuloză și fibre naturale. Principala diferență a modelului față de altele este în crossover: în Maxima Amator este utilizată schema IFF (Interactive Fusion Filtering). La baza difuzorului se folosește marmură naturală Saint-Laurent.