SERAFINO G2

Sonus Faber
480000.00
MDL
Sonus Faber aduce un design italian autentic cu o abordare creativă la cel mai înalt nivel, prin restilizarea seriei Homage, una dintre cele mai iconice serii ale companiei, care a fost complet reimaginată în conformitate cu experiența bogată și moștenirea diversificată.
Boxa de podea cu 3,5 căi Sonus Faber Serafino Tradition ocupă poziția a doua în linia pre-top a seriei Homage Tradition, iar numele său amintește de celebrul lutier din Veneția, Santo Serafino, care a fost unul dintre ucenicii lui Nicolò Amati. Carcasa difuzorului, în secțiunea sa transversală, amintește de forma unui lăutar sau a unui violoncel și are laturile curbate netede, cu o parte posterioară foarte îngustată. Această geometrie convexă asigură un volum interior mai mare și garantează absența rezonanțelor parazite și a undelor stationare în interiorul carcasei. Pe partea superioară a difuzorului se află emblema caracteristică, iar panoul frontal este finisat cu piele sintetică. Modelul este echipat cu un sistem Exoskeleton - "exoschelet", care îi crește rigiditatea structurală și include o parte posterioară îngustă de susținere, conectată la panourile superioare și inferioare, fabricate din aluminiu. Partea din spate a carcasei este, de asemenea, o parte a sistemului de reflexie a fazei Stealth Ultraflex, care constă din trei porturi verticale adiacente și elemente din aluminiu extrudat. Acest sistem ajută la minimizarea distorsiunilor și eliminarea zgomotului generat de aer.

Caracteristici:
  • Carcasa cu laturi curbate, trei porturi verticale posterioare și finisaj luxos, construcție cu 3,5 căi;
  • Tweeter de 28 mm cu dom de mătase, tehnologia "Arrow Point" DAD și cameră posterioară din lemn;
  • Difuzor de mijloc de 150 mm cu con din celuloză și magnet de neodim;
  • Pereche de woofere de 180 mm cu conuri "sandwich", picioare cu țepi "Silent Spikes" pentru izolare de podea;
  • Topologie Paracross.
Difuzor de Înaltă Frecvență
Modelul H28 XTR-04. Tweeter cu dom de mătase de 28 mm, cu amortizare în punctul superior și cameră separată din lemn natural cu un design de "labirint acustic".
Difuzor de Mijloc
Modelul W15 XTR-04. Difuzor de 150 mm dezvoltat de Sonus Faber, cu magnet de neodim și o caracteristică liniară dinamică foarte înaltă.
Difuzor de Joasă Frecvență
Două difuzoare de model W18XTR-08. Difuzoare de 180 mm dezvoltate de Sonus Faber, cu un con ușor cu structură "sandwich" (penoplast sintetic de înaltă tehnologie între două straturi de celuloză).
Crossover
Construcție antirezonanță, optimizată în funcție de amplitudine și fază, pentru o performanță eficientă și rapidă. Tehnologie "Paracross topology". Controlul rezistenței în domeniul frecvențelor joase pentru o funcționare de calitate a amplificatorului. Componente de cea mai înaltă calitate: condensatoare Mundorf "Evo" de ultimă generație și bobine Jantzen. Frecvențele de crossover sunt: 80 Hz, 250 Hz, 2500 Hz.