SONETTO II

Sonus Faber
42250.00
MDL
Sistemul acustic Sonus Faber Sonetto II reprezintă difuzorul de raft mai mare din seria de înaltă fidelitate Sonetto, având dimensiuni mai mari și un difuzor de medii și joase cu diametru mai mare în comparație cu modelul mai mic, Sonetto I.
Кolomna impresionează cu un design elegant și plăcut, cu o placare din piele pe partea superioară a panoului frontal (preluată de la modelul Olympica), care îi permite să se integreze perfect în interiorul modern, combinându-se armonios cu mobilierul și finisajele interioare. Secțiunea transversală a corpului amintește de profilul unui instrument muzical cu coarde, adică corpul nu are suprafețe paralele, ceea ce contribuie la eliminarea rezonanțelor interne nedorite. Fanta portului de fază inversată este integrată în baza și se află în partea de jos a fațadei Sonus Faber Sonetto II, permițând modelului să fie amplasat mai aproape de pereți în încăpere.
Dezvoltatorii Sonus Faber au aplicat în aceste modele tweeter-ul patentat DAD (Damped Apex Dome), iar pentru driverele de medii și joase au utilizat difuzoarele proprii din fibră de lemn, cunoscute din seriile Olympica, Homage și Reference, iar pentru difuzoarele de joase au folosit difuzoare din aliaj de aluminiu. Acest lucru asigură o bună protecție împotriva interferențelor și un sunet uniform. Coloana are două perechi de cleme filetate pentru a organiza conectarea bifilară și poate fi montată pe suporturi de marca, realizate din aluminiu.
Caracteristici:
  • Corp elegant bine amortizat cu secțiune transversală conturată;
  • Port fonic integrat în partea inferioară a fațadei corpului;
  • Tweeter de 29 mm cu cupolă de mătase, care folosește tehnologia Damped Apex Dome pentru eliminarea rezonanțelor parazite;
  • Driver de medii și joase de 165 mm cu difuzor din fibră de celuloză și fibre naturale;
  • Mai multe opțiuni de finisare (alb mat, negru lucios și nuc).