HD 660 S2

Sennheiser
11390.00
MDL
Aceste căști, deși exterioare destul de simple, sunt frumoase și elegante, cu inserții bronzate pe cupe, având un design acustic deschis. Ele sunt extrem de ușoare și confortabile, concepute pentru a asculta muzică pentru perioade foarte lungi, cu adevărat plăcute și fără niciun disconfort. Desigur, au moștenit toate avantajele legendarelor HD 660S, reproducând chiar și cele mai complexe sunete cu o precizie fantastică și detalii maxime, permițându-vă să simțiți în orice moment cele mai fine nuanțe ale fiecărui instrument (o abilitate rară chiar și printre căștile pentru audiofili). Cu toate acestea, noile HD 660S2 nu doar oferă o plăcere de nedescris prin descoperirea nuanțelor necunoscute în sunetele melodiilor aparent bine cunoscute. Basul acestor căști este mai accentuat, semnificativ mai profund și mai puternic.
Cu alte cuvinte, la sunetul de referință al HD 660S, Sennheiser adaugă acum un nou etalon al sunetului de bas, HD 660S2. O astfel de îmbunătățire specifică a designului audio al modelului de bază, fără a compromite caracteristicile sale acustice esențiale și remarcabile, a necesitat un efort considerabil din partea inginerilor companiei. Experiența lor și abordarea sistematică în căutarea și realizarea posibilităților de optimizare ulterioară a unui astfel de exemplu de tehnologie cum este HD 660S, au dat în cele din urmă rezultatul dorit.
Construcție modificată
Succesorul HD 660 S se deosebește prin caracteristici îmbunătățite și un nou design al driverului. La HD 660 S2, frecvența de rezonanță a fost redusă de la 110 la 70 Hz, făcând sunetul și mai clar și mai voluminos. Modelul are, de asemenea, un sistem îmbunătățit de direcționare a fluxurilor de aer în jurul driverelor și este echipat cu aceleași bobine ca faimoasele HD 650. Astfel, impedanța HD 660S2 este tot de 300 Ohm, iar aceste bobine au o putere magnetică semnificativ mai mare, asigurând o reacție tranzitorie mult mai clară. În plus, datorită spațiului aerian mai eficient de pe magneți, s-a reușit creșterea sensibilității pe întregul spectru de frecvență.
Combinația de îmbunătățiri
Combinația de îmbunătățiri a produs efectul dorit: presiunea sonoră în cele mai joase octave s-a dublat – iar HD 660S2 redau muzica într-un mod cu adevărat mai emoțional și mai complet, cu un accent mereu potrivit pe adâncimea și greutatea naturală a frecvențelor ultra-joase. Astfel, în aceste căști, notele cele mai joase ale pianului (27.5 Hz) și fiecare notă a tobei mari (45-60 Hz) sunt atât de solide, expansive și vii.
Tehnologiile avansate Sennheiser
HD 660 S2 utilizează drivere de 38 mm, dezvoltate de Sennheiser. Controlul îmbunătățit al mișcării diafragmei este obținut printr-o plasă din oțel inoxidabil cu ochiuri fine, care urmează conturul diafragmei. Bobinele Duofol din aluminiu extrem de ușoare asigură o precizie ideală a impulsurilor. Pentru a obține toleranțe extrem de mici (± 1 dB), perechile de drivere sunt atent selectate manual.
Concepute pentru confort
HD 660 S2 sunt capabile să ofere plăcere nu doar prin calitatea sunetului. Cupele eliptice ale căștilor urmează forma urechilor, iar pernițele mari și moi, construcția ușoară dar robustă și designul acustic deschis garantează un confort ridicat în timpul ascultării.

Alte caracteristici:Dimensiune driver: 38 mm;Tara provenienta: Irlanda 
Contact cu urechea:over ear
Impedanta nominala:300 Ω
Jack: 6.35 mm single ended + 4.4 mm balansat
Lungime cablu:1.8 m
Principiu de functionare: Dinamic
Raspuns in frecventa:8 – 41,500 Hz
SPL:104 dB at 1V 1kHz
THD: < 0,04% (1 kHz, 100 dB)
Greutate: 260 g