UTOPIA

Focal
96500.00
MDL
CĂȘTI HI-FI OPEN-BACK PENTRU ACASĂ

Experimentați o calitate senzațională a ascultării la domiciliu cu Utopia, căștile excepționale fabricate în Franța de Focal și rodul a peste 40 de ani de inovație în materie de sunet. Dezvăluită în 2016, revine în 2022 cu un design refăcut și îmbunătățiri ale sunetului, pentru și mai multă emoție inspirată de muzică.

Tehnologia sa exclusivă de ultimă generație, cum ar fi difuzoarele full-range cu dom în formă de "M" din beriliu pur, complet deschise în partea din spate, oferă o experiență de ascultare cu un realism, o neutralitate, o dinamică și o transparență uimitoare. Inginerii Focal au dezvoltat, de asemenea, o bobină mobilă din cupru și aluminiu pentru o semnătură sonoră reînnoită și o fiabilitate incredibilă.

Experiența de ascultare este îmbunătățită de un design elegant și de materiale excepționale. Combinând confortul și rafinamentul, Utopia este realizată din piele naturală, aluminiu, carbon reciclat forjat, grile cu design "alveolar" și inele de culoare negru cromat - o serie de detalii care conferă acestor căști franțuzești un aspect și un sunet unice. La fel ca simbolicul Yin & Yang reprezentat pe căștile pentru urechi, Utopia întruchipează designul frumos și sunetul de înaltă performanță într-o armonie perfectă. Mai mult decât niște căști, aceasta este o icoană sonoră.

Caracteristici tehnice:
Tip de căști: full-size
Material pernă pentru urechi: piele
Tip căști: cu fir
Diametrul diafragmei, mm: 40
Lungime cablu, m: 4
Număr de drivere: 1
Frecvența maximă reproductibilă, kHz: 50
Material: metal, piele
Frecvența minimă reproductibilă, Hz: 5
Cablu detașabil: da
Nuanță: negru
Conectori: 6.3
Impedanță, Ohm : 80
Tip de design acustic: deschis
Tip de traductor: dinamic
Forma conectorului: drept
Sensibilitatea căștilor, dB: 104