CLEAR

Focal
28950.00
MDL
EMOȚIA DE SPAȚIU INFINIT...
CĂȘTI CIRCUMAURALE CU SPATELE DESCHIS

Căștile noastre de top, cu spate deschis Clear, oferă o plăcere de ascultare demnă de cele mai bune difuzoare. Fabricate în Franța, în atelierele Focal, Clear se inspiră din cele mai bune tehnologii și dezvoltări realizate pentru căștile noastre Utopia. Acest lucru înseamnă că Clear au performanțe excepționale cu difuzoare full-range exclusive, dezvăluind cele mai mici detalii ale creației muzicale.
Cu un design care depășește chiar și Elear în ceea ce privește deschiderea, Clear pur și simplu vă face să uitați că purtați căști. Impresia larg răspândită că căștile reduc spațiul de ascultare dispare, odată cu designul inovator al Clear. Tehnologiile alese, împreună cu cupola cu profil M din aliaj de aluminiu/magneziu inversat, păstrează o amplitudine și o dinamică demne de cele mai bune difuzoare de înaltă fidelitate.
Acest design atent păstrează, de asemenea, realismul reproducerii sunetului: pernuțele microperforate pentru urechi și forma benzii pentru cap le fac ușoare și confortabile. Sunetul este caracterizat de o uniformitate de neegalat, garantând cea mai bună performanță. Cu noile căști de referință, Focal continuă căutarea sunetului absolut.

Tech. Caracteristici:
Tip de căști: căști de dimensiuni mari
Tip căști: cu fir
Diametrul diafragmei, mm: 40
Lungime cablu, m: 3
Numărul de drivere: 1
Frecvența maximă reproductibilă, kHz: 28
Material: piele, metal, alcantara
Frecvența minimă reproductibilă;Hz: 5
Cablu detașabil: da
Nuanță: gri
Conectori: 3,5, 6,3
Rezistență, ohmi: 55
Tip de design acustic: deschis
Tip de traductor: dinamic
Forma conectorului: drept
Husă inclusă: da
Sensibilitatea căștilor, dB: 104