Mu-so 2nd Generation

Naim
25940.00
MDL
Naim Mu-So Wood Edition este o versiune limitată a Naim Mu-so 2nd, ale cărei carcasă este fabricată dintr-un lemn prețios, fin prelucrat și ulterior acoperit repetat cu lac pentru a crea un finisaj de elită.
Mu-so de a doua generație - succesorul sistemului muzical wireless Mu-so, distins cu numeroase premii, modernizat pentru a maximiza caracteristicile, funcționalitatea și ușurința de utilizare de către specialiștii Naim din orașul englez Sailsbury.
Cele 45 de ani de experiență Naim în producția de echipamente Hi-Fi, cele mai recente realizări în tehnologiile de streaming și designul distinctiv sunt încorporate în acest sistem "totul-în-una", creat pentru dvs. și muzica dvs. Redarea streaming-ului de înaltă rezoluție (32 de biți), funcționalitatea multiroom, HDMI TV - înainte era greu de crezut că un sistem muzical wireless "totul-în-una" ar putea oferi un sunet atât de excepțional.
Platforma de streaming Naim
Inima lui Mu-so de a doua generație este platforma de streaming muzical Naim. Dezvoltarea acesteia a durat 3 ani și a implicat o echipă de 25 de ingineri. Platforma Naim oferă cea mai bună calitate a sunetului la redarea propriului dvs. colecție digitală de muzică, radio internet și servicii de streaming muzical, precum TIDAL și Spotify. Aceste caracteristici inovatoare sunt prezente în toate produsele de streaming Naim - player-urile Uniti și playerele de rețea, inclusiv vârful de gamă ND 555.
Procesor digital de semnal
Noul procesor digital de semnal multicore oferă 2000 MIPS (milioane de instrucțiuni pe secundă) - cu 500 mai multe comparativ cu procesorul single-core al Mu-so original. Astfel, sunetul va fi și mai muzical.
Naim a dezvoltat, de asemenea, un nou algoritm limitator pentru gestionarea mișcării difuzoarelor de a doua generație Mu-so la volume ridicate. Noul limitator este activat numai la volumele cele mai ridicate și ajută la menținerea clarității sunetului și la îmbunătățirea duratei de viață.
Difuzoare optimizează
Puterea muzicală de 450 de wați a Mu-so de a doua generație este completată de difuzoare îmbunătățite și optimizate - un proiect comun al departamentelor de cercetare și dezvoltare Naim și Focal. Focal produce difuzoare de referință din 1979, iar experiența sa a permis ridicarea caracteristicilor difuzoarelor la un nou nivel.
Rotița intuitivă nouă
Noul interfață intuitivă este dotată cu 15 butoane tactile și un control de volum masiv cu iluminare. Ecranul se aprinde datorită senzorului de proximitate încorporat.
Modernizare de 95%
Pentru a doua generație a Mu-so, a fost creat un nou corp din aluminiu elegant cu o nouă finisare gri.
În exterior, Mu-so de diferite generații pot arăta similar, însă în interior majoritatea componentelor au suferit o modernizare semnificativă.
Corpul în sine a primit cu 13% mai mult volum intern, ceea ce îmbunătățește sunetul bass-ului. După modernizarea legăturilor structurale și a panoului frontal, s-a crescut rigiditatea construcției și s-au redus vibrațiile.
Radiatoarele de căldură caracteristice sunt acum mai compacte, dar la fel de eficiente. În același loc se află antena Wi-Fi de marcă Naim.
Multiroom - este foarte simplu
Sistemul Mu-so de a doua generație poate funcționa independent sau ca parte a unui sistem muzical multiroom.