SUPERNAIT 3

Naim
În cei șase ani de la lansarea ultimelor amplificatoare integrate NAIT, echipa noastră de cercetare și dezvoltare a lucrat la o serie de îmbunătățiri ale amplificatorului. Rezultatul este reprezentat de secțiunile de amplificator de putere actualizate pentru SUPERNAIT 3, care oferă o viteză și intimitate mai mari în livrarea lor muzicală - fie că este vorba de conducerea unui set de difuzoare sau a perechii preferate de căști.
SUPERNAIT 3 a primit upgrade-uri semnificative de performanță, inclusiv un preamplificator phono incorporat, făcându-l un partener perfect pentru platane, precum și pentru streamere, playere CD sau orice altă sursă de muzică pe care oamenii doresc să o savureze cu sunetul distinctiv Naim.
De asemenea, include un stadiu de ieșire preamplificator de clasă A care funcționează și ca amplificator pentru căști și tehnologie de radiator ceramic care minimizează cuplajul capacitive între șasiu și tranzistoarele de ieșire pentru o calitate optimă a sunetului.
Intrările sale sunt decuplate individual și cablate manual pentru a minimiza zgomotul și interferențele, în timp ce comutarea internă utilizează surse de curent constant ultra-silente, derivate direct din proiectul electronic al preamplificatorului de vârf NAC 552.
SUPERNAIT 3 poate fi actualizat cu surse de alimentare externe, amplificatoare de putere și chiar upgrade-uri de cabluri pentru a obține cea mai bună performanță din toate sursele.