NAIT XS 3

Naim
În cei șase ani de la lansarea ultimelor amplificatoare integrate NAIT, echipa noastră de cercetare și dezvoltare a lucrat la o serie de îmbunătățiri ale amplificatorului.
Rezultatul este reprezentat de secțiunile de amplificator de putere actualizate pentru NAIT XS 3, oferind o viteză și intimitate mai mari în livrarea lor muzicală - fie că este vorba de conducerea unui set de difuzoare sau a perechii preferate de căști.
NAIT XS 3 a primit upgrade-uri semnificative de performanță, inclusiv un preamplificator phono incorporat, făcându-l un partener perfect pentru platane, precum și pentru streamere, playere CD sau orice altă sursă de muzică pe care oamenii doresc să o savureze cu sunetul distinctiv Naim.
NAIT XS 3 oferă mult din performanța amplificatorului nostru de calitate de referință SUPERNAIT 3 într-un pachet mai simplu, mai subțire, combinând un amplificator de putere de 70W cu cinci intrări analogice plus un preamplificator phono. Stadiul său de preamplificator de înaltă performanță este la fel de transparent cum v-ați aștepta de la un amplificator audio Naim, și împărtășește și ieșirea pentru căști de clasă A, cu un singur capăt, a fratelui său mai mare.
NAIT XS 3 poate fi actualizat cu surse de alimentare externe, amplificatoare de putere și chiar upgrade-uri de cabluri pentru a obține cea mai bună performanță din toate sursele.