Uniti Atom Headphone Edition

Naim
59890.00
MDL
Uniti Atom Headphone Edition poate transforma orice spațiu în propriul tău cocon audio. În timp ce amplificatoarele de căști tipice necesită conectarea la un computer, Uniti Atom Headphone Edition are toate capacitățile - și platforma exclusivă de streaming Naim. Versiunea optimizată pentru căști a premiatului amplificator Uniti Atom include, de asemenea, ieșiri echilibrate 4-pin XLR și 4.4mm (Pentaconn); ieșire de 6.3mm, plus este compatibilă cu o gamă de căști - vă sugerăm Focal ca partener perfect. Oferind și mai multă flexibilitate, puteți ține conectate până la trei perechi de căști și puteți schimba seturile în funcție de ceea ce ascultați și când.
Transmiteți propria bibliotecă digitală de muzică, posturi de radio preferate și podcasturi, precum și muzică de pe Spotify, Apple Music, Tidal și Qobuz prin căști fără a vă deranja viața. De asemenea, transmiteți fără fir direct de pe toate dispozitivele dvs. prin Apple AirPlay 2 și Chromecast integrat, plus conectați alte surse, de la pickup-uri la unități USB. Explorați și selectați toate aceste opțiuni prin intermediul aplicației Naim.
Atunci când doriți să ascultați în voce tare, se evidențiază și ca preamplificator de streaming compact. Adăugați doar boxe active sau un amplificator de putere și boxe - pentru un sistem instantaneu.