Uniti Star

Naim
91000.00
MDL
94020.00
MDL
Bucurați-vă de totul, de la CD-uri la servicii de streaming muzical, posturi de radio și chiar de îmbunătățirea sunetului TV, cu incredibilul și versatilul Naim Uniti Star. Performanța premiată se îmbină cu o calitate excelentă a construcției și ușurința în utilizare, înfășurate într-un design britanic frumos care vă va oferi ani de divertisment.
Redarea excepțională a CD-urilor de către Uniti Star și capacitatea sa de a „ripa” discurile în propria arhivă vă vor aduce o nouă viață colecției de CD-uri. De asemenea, gestionează expert toate serviciile de streaming muzical de top - inclusiv Spotify, Apple Music, TIDAL și Qobuz - și oferă redare ușoară prin Apple AirPlay 2, Chromecast integrat și Bluetooth.
Uniti Star poate de asemenea să se integreze perfect cu alte sisteme muzicale din jurul casei dumneavoastră și să se conecteze la televizorul dumneavoastră prin HDMI, astfel încât emisiunile și filmele favorite să sune și mai bine.
Stăpâniți Uniti Star și explorați o lume a muzicii prin intermediul aplicației Naim; există, de asemenea, suport pentru control vocal pentru Google Assistant și Apple Siri, și chiar un telecomandă inteligentă.