Mark Levinson № 5909

Mark Levinson
Pierderea în muzica ta cu primele căști de la Mark Levinson, un pionier în audio de înaltă fidelitate de peste 50 de ani. Sunet de calitate de referință întâlnește confortul luxos într-un set de căști ușoare și durabile, dotate cu Adaptive Active Noise Cancellation (ANC) perfect pentru călătorii. Descoperă detaliile ascunse în muzica ta - acasă, în mișcare, sau oriunde găsești un moment pentru a asculta.
Performanță impecabilă
Experimentează performanțe audio incredibile cu aceste căști wireless de înaltă rezoluție și descoperă toate nuanțele și subtilitățile din muzica ta preferată. Cu ANC adaptiv pentru a reduce zgomotul de fundal, Mark Levinson № 5909 oferă sunet de calitate de referință prin driverele de 40 mm acoperite cu beriliu și conectivitatea Bluetooth 5.1 de înaltă rezoluție.
Sunet de designer
№ 5909 a fost proiectat pentru a oferi sunet optim pentru o cască over-ear. Profilul său sonor a fost reglat expert pentru o curbă de răspuns acustic care a obținut cel mai mare scor subiectiv în testele de ascultare. Experimentează sunet de calitate de referință, culminația a decenii de cercetare în preferințele de ascultare și știința acusticii.
Apeluri clare ca cristalul
Poartă conversații confortabil, în aproape orice mediu. Patru microfoane cu direcționare a fasciculului și Smart Wind Adaption împiedică vocea ta să fie tulburată de zgomotul exterior. În același timp, ANC blochează sunetele ambientale, astfel încât te poți concentra pe ceea ce se spune. Conectează-te cu familia, discută cu prietenii și ține apeluri de afaceri - toate în claritate aproape perfectă.

Puncte de atracție
Audio Hi-Res certificat:
Codec audio LDAC
Circuit digital compatibil cu procesare 24-bit/96kHz
Răspuns acustic până la 40kHz
Drivere de 40 mm acoperite cu beriliu, reglate acustic la HARMAN Curve
Bluetooth 5.1 cu tehnologii LDAC, AAC și aptX™ Adaptive
Adaptive Active Noise Cancellation (ANC) cu trei moduri
Modul Ambient Aware pentru conștientizarea situației în mișcare
Aranjament de patru microfoane cu Smart Wind Adaption
Culori disponibile includ Negru Perlat, Pewter Gheață, Roșu Radiant
Materiale
Bandă de cap din piele premium și pernițe de urechi înlocuibile din piele
Cadru din aluminiu anodizat
Cupe pentru urechi vopsite metalic de calitate auto
Baterie
Până la 34 de ore de viață a bateriei; 30 de ore de redare cu ANC activat
Până la 6 ore de redare cu încărcare rapidă de 15 minute

Bluetooth: Yes