JBL SDA-2200

JBL
JBL Synthesis SDA-2200 oferă două canale de amplificare dinamică de clasă G cu capacități moderne de rețea, sunet de înaltă fidelitate și flexibilitate excepțională.
Cu 200 WPC la 8Ω, 400W WPC la 4Ω și posibilitatea de a face un pod pentru 1100 de wați la 4 Ω, și funcționare de clasă A la ~50W și distorsiune armonică de 0.001%, SDA-2200 oferă putere și fidelitate remarcabile. Intrări echilibrate și necalibrate, control RS232 și IP, precum și rețeaua audio Dante™, fac din SDA-2200 o alegere excelentă pentru o gamă largă de aplicații.
Puternic și Dinamic
Amplificarea de clasă G oferă cele mai bune caracteristici ale designurilor de clasă A și clasă A/B. Designurile convenționale de clasă A nu suferă de distorsiunea de crossover și sunt excepțional de transparente, oferind un nivel ridicat de realism. Cu toate acestea, un design pur de clasă A este extrem de ineficient, deoarece va trage întotdeauna puterea maximă chiar și fără semnal de amplificat, din acest motiv, amplificatoarele de clasă A oferă de obicei o putere de ieșire mai mică. Designul de clasă AB este mult mai comun și mult mai eficient decât clasă A pură, dar suferă de distorsiunea de crossover la niveluri scăzute care încețoșează detaliile spațiale și transparența.
Clasa G oferă o eficiență și transparență mai mare, cu mai puțină energie termică irosită decât clasa A. La fel ca un motor hibrid de mașină, clasa G implementează multiple surse de alimentare în loc de o singură sursă. Prima sursă de alimentare este de putere mai mică și în această regiune, SDA-2200 funcționează în pura clasă A, care nu are distorsiune de crossover. Dacă este primit un semnal dinamic care depășește capacitatea acestei prime surse de alimentare, sursa secundară este adusă treptat la puterea nominală completă la ieșire, după cum este necesar. Acest lucru oferă un design foarte eficient, deoarece puterea suplimentară este utilizată doar atunci când este necesară. Siliciul modern de înaltă viteză ne permite să facem această comutare la viteze mult peste lățimea de bandă audio.
Flexibil
SDA-2200 are o rețea audio Dante™, astfel încât să puteți conecta cu JBL Synthesis SDR-35 AVR și SDP-55 procesor de sunet surround imersiv, precum și alte produse cu suport Dante printr-o rețea Ethernet via un cablu Cat5e sau Cat 6. Rețeaua audio Dante folosește rețele IP standard pentru a transmite audio multicanal de înaltă calitate, necomprimat, cu o întârziere aproape zero. Este cea mai flexibilă, fiabilă și ușor de gestionat soluție de rețea audio disponibilă și oferă cel mai scăzut cost de proprietate prin reducerea dramatică a costurilor de cablare și muncă, precum și eliminarea problemelor cu interferențe, crosstalk și degradare a semnalului asociate cu cablurile analogice. SDA-2200 este capabil să primească audio de înaltă rezoluție prin Dante. Rutarea semnalului și configurarea sistemului cu Dante este rapidă, simplă și incredibil de flexibilă. Odată ce rețeaua este configurată, rutarea semnalului și alte setări de sistem sunt stocate în siguranță în dispozitivele Dante în sine, astfel încât să fie restaurate automat dacă un dispozitiv este repornit.
Specificații generale:
Două canale activate, 4Ω / 8Ω, 20Hz - 20kHz: 380W / 225W
Un canal activat, mod pod 8Ω, 20-20kHz: 790W
Distorsiune armonică, 80% putere, 8Ω la 1kHz: 0.001%
Sensibilitate la intrare 200W / 8Ω: 1,15V RMS (tip RCA), 2,3V RMS (tip XLR)
Raport semnal/zgomot (ponderat A) 50W / 8Ω: 110dB
Impedanța de intrare: 10kΩ
Răspuns în frecvență: 20 - 20kHz +/-0.05dB
Tensiune de alimentare: 110–120V sau 220–240V, 50–60Hz
Consum maxim de putere: 1.5kW
Dimensiuni L x Î x A (inclusiv picioare, buton de control și terminale pentru difuzoare): 433 x 425 x 177mm
Greutate (net): 18kg

Greutate (brută): 19.7kg