Kanta N°1

Focal
125450.00
MDL
SUNET ÎNTR-O DIMENSIUNE COMPACTĂ.
SISTEM DE DIFUZOARE DE RAFT CU 2 CĂI.

Cu dimensiunile compacte ale cabinetului său, Kanta 1 poate fi amplasat în interiorul mobilierului sau pe un suport de podea: ideal pentru încăperi de până la 25 m2.
de până la 25 m2.

Întruchiparea unei tehnologii înalte și a unei estetici originale : Acesta este ADN-ul Kanta ! După trei ani de cercetare, Focal oferă o combinație de inovații exclusive de înaltă tehnologie în Hi-Fi, care nu au mai fost realizate până acum: combinația de beriliu în tweeterul AL3 și de in în conul Flax pentru bas mediu.

Sunet precis, detaliat, cu muzicalitate și emoționalitate ridicată, o nouă eră pentru cunoscătorii de sunet de calitate.... Surprinzător încă din primele minute de ascultare, cu o lățime a scenei sonore neașteptată pentru niște boxe atât de compacte.

Atunci când sunt amplasate în nișe de mobilier sau lângă un perete, este posibilă ajustarea răspunsului de bas al sistemului cu ajutorul unui conector.

Un alt ingredient al succesului acestei serii este o viziune îndrăzneață de design care combină creația inginerilor cu un design hotărât modern și expresiv.
Pentru cele mai bune rezultate, utilizați împreună cu suporturile de podea Kanta Stand.

Specificații:
Tip: Difuzor de raft
Număr de benzi: 2
Tweeter: 27 mm IAL 3, cupolă concavă din beriliu
Woofer/mediu: 165 mm FLAX, TMD, NIC, con compozit.
Sensibilitate: 88 dB
Gama de frecvențe: 46 Hz - 40 kHz
Impedanță: 8 ohmi
Impedanță minimă: 3,9 ohmi
Puterea recomandată a amplificatorului: 25-150W
Frecvența de crossover: 2400 Hz
Dimensiuni (HxLxL): 422 x 391 x 234
Greutate: 13 kg
Incluse: 2 buc.