Dynaudio Evoke 10 Speakers

Dynaudio
28800.00
MDL
Boxele Dynaudio Evoke 10 beneficiază direct de tehnologia de ultimă generație preluată direct din seriile Contour și Confidence complet noi. Calitatea ultra-înaltă a construcției, finisajul și dulapurile tradiționale, elegante, cu șuruburi ascunse, oferă un plus semnificativ de clasă acestor designuri noi "de la zero".
Tweeter-ul Cerotar debutează în seria Evoke. Este un design complet nou, bazat pe tweeter-ul aniversar Esotar Forty, câștigător al premiului, și pe puternicul Esotar3 găsit în seria Confidence, nouă, fără nicio restricție financiară. Sub diafragma moale de 28 mm a domului se află domul interior Hexis (ceva ce găsiți în prezent doar în seria Confidence). Acesta rafinează fluxul de aer din spatele suprafeței de redare a tweeter-ului pentru a netezi răspunsul său în frecvență și a elimina rezonanțele nedorite. În spatele tuturor acestora, noul sistem de motor folosește magneți ceramici Ferrite+ cu carbonat de stronțiu pentru a crește și mai mult sensibilitatea tweeter-ului.
Wooferii Esotec+ folosesc MSP (Magnesium Silicate Polymer) în diafragmele lor - la fel cum au făcut toate boxele Dynaudio începând cu 1977. Versiunile folosite în Evoke 10, 20, 30 și 25C utilizează împrejurimi noi și sisteme îmbunătățite de magneți Ferrite+ pentru a-și extinde aruncarea, răspunsul în frecvență și dinamica la frecvențe joase - totul menținând o performanță remarcabilă în gama de mijloc. Driverul mai mare de 18 cm din Evoke 50 împrumută tehnologie din seriile Contour și Confidence pentru a oferi o dinamică și sincronizare la frecvențe joase care te fac să ridici sprâncenele.
Reasigurător, Evoke este construit să dureze. Fiecare dintre dulapurile simple și elegante (care sunt rezultatul a luni de prototipare, rafinare și atenție), este disponibil în patru finisaje: Negru lucios, Alb lucios, Lemn de nuc și Lemn blond. Noile tehnici de lacuire folosite de Dynaudio înseamnă că versiunile lucioase au un finisaj uimitor, aproape ca de sticlă, în timp ce versiunile de lemn au furniruri deschise pentru o senzație caldă și naturală.
Caracteristici:
Sensibilitate: 84dB (2.83V/1m)
Manipulare putere IEC: 180W
Impedanță: 6 Ω
Răspuns în frecvență (±3dB): 47Hz–23kHz
Principiu cutie: Bass reflex cu port posterior
Crossover: 2 căi
Frecvența crossover-ului: 1400Hz
Tipologie crossover: ordin 2
Woofer: con MSP de 14cm
Tweeter: Cerotar de 28mm cu Hexis
Greutate: 6.7kg/14.8lb
Dimensiuni (L x Î x A): 180x315x266mm 7.1x12.4x10.5in
Dimensiuni cu picioare/grilă (L x Î x A): 180x315x277mm 7.1x12.4x10.9in