Dynaudio Focus 30 Active Speakers

Dynaudio
144000.00
MDL
Întoarce-te la vremurile când tot ce conta era următoarea melodie de pe album.
Fii îndrăzneț... Ascultă singur. Ascultă cu prietenii. Ascultă vechile favorite sau ceva surprinzător „nu al tău”. Ascultă muzică. Ascultă-ți televizorul. Ascultă-ți pick-up-ul și milioanele de piese online de înaltă rezoluție. Ascultă fără cabluri. Fără să trebuie să-ți părăsești locul. Fără limite.
Focus 30 îți oferă acces la tot ce a fost vreodată înregistrat și pus online. Aceste boxe compacte de podea sunt încărcate cu tehnologie de streaming și conectivitate care asigură un viitor și aduc o nouă lume de muzică de calitate audiophil direct în sufrageria ta.
Și când spunem „încărcate”, chiar așa este. Cu Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon, Bluetooth și conectivitate la rețea locală la bord (și cu capacitatea de chiar mai mult), Focus 30 va accepta audio de streaming de la orice dispozitiv compatibil. Ar putea fi un laptop, un telefon, o tabletă, un dispozitiv de stocare conectat la rețea... chiar și un ceas inteligent. Dacă conținutul tău este stocat în format de înaltă rezoluție, urechile tale se vor bucura de o adevărată încântare.
Și dacă ai o mulțime de echipamente de la sistemul tău anterior, le poți continua utilizarea. Un set complet de conexiuni digitale și analogice pe panoul din spate înseamnă că poți folosi playerul tău de CD-uri sau pick-up-ul alături de inteligența de streaming încorporată a Focus 30.
Caracteristici fizice:
Greutate 16.2 Kg
Dimensiuni (HxWxD) 180 x 900 x 261 mm
Caracteristici ale difuzorului:
Activ / Pasiv: Activ
Ieșire amplificator: 280W (mid-woofer), 280W (woofer), 110W (tweeter)
Frecvență de crossover: (220Hz) / 2.4kHz
Răspuns în frecvență: (±3dB @ 85dB): 30Hz-22kHz | (-6dB dinamic): 18Hz-36kHz
Unități de acționare:
LF 2x 14cm MSP
HF 28mm dom moale
Intrări/Ieșiri:
Intrări analogice: Difuzor primar: 2x RCA
Intrări digitale: Difuzor primar: 1x Toslink 1x RCA | Difuzor client: 1x RCA (pentru legătura între difuzoare)
Ieșiri analogice: Difuzor primar: 1x RCA (pentru legătura între difuzoare) 1x Sub RCA
Conectivitate:
Wi-Fi: Da Bluetooth: Da Ethernet: Da
Accesorii incluse:
Ce este în cutie: Grilă magnetică inteligentă neagră