Dynaudio Special Forty Speakers - Audio T Recommends

Dynaudio
60500.00
MDL
Dynaudio Special Forty este clasicul Dynaudio: toată meșteșugirea, atenția la detalii și dragostea totală pentru sunetul autentic pe care ai ajuns să o aștepți. Este alegerea cunoscătorului - o pereche simplă de boxe hi-fi pasive. Dar nu este vorba doar despre a privi în urmă, cu ochi încețoșați, la gloriile trecute și a lăsa totul așa. Este vorba despre folosirea acelor glorii ca platformă de lansare pentru următoarele lor descoperiri revoluționare.
De aceea, are unul dintre clasicele lor designuri de crossover de prim ordin, care încorporează tehnologiile unice de aliniere a fazei și a impedanței. Crossover-ul gestionează cu măiestrie semnalul de intrare între woofer și tweeter - astfel încât fiecare driver primește doar frecvențele la care este destinat și poate performa la cea mai înaltă calitate. Componentele special selectate se ocupă de optimizarea impedanței și, deoarece ambele drivere au game de frecvențe extinse pentru o suprapunere și integrare chiar mai bune, această performanță se apropie de mesmerizant.
Special Forty folosește materialul proprietar MSP (Magnesium Silicate Polymer) pentru driverul său principal. MSP oferă exact combinația potrivită de rigiditate, amortizare și stabilitate pentru cea mai fidelă reproducere a sunetului. Spre deosebire de alte materiale pentru conuri, acesta nu se schimbă în timp - astfel încât boxele tale Special Forty vor cânta la fel de dulce și la următoarea aniversare.
Caracteristici:
Sensibilitate: 86dB (2.83V / 1m)
Manipulare putere IEC: 200W
Impedanță: 6 ohmi
Răspuns în frecvență (± 3dB): 41Hz - 23kHz
Principiu cutie: Bass-reflex cu port posterior
Crossover: 2 căi
Frecvența crossover-ului: 2000Hz
Tipologie crossover: de prim ordin
Woofer: con MSP de 17cm
Tweeter: Esotar Forty de 28mm
Greutate: 8.1kg / 17.9lb
Dimensiuni (LxÎxA): 198 x 360 x 307mm / 7.8 x 14.2 x 12.1in
Dimensiuni cu picioare/grilă (LxÎxA): 198 x 360 x 322mm / 7.8 x 14.2 x 12.7in
Finisaje/grile: Black Vine / Ebony Wave