I/50 Integrated

Audio Research
98450.00
MDL
Amplificatorul integrat I/50 este primul produs dintr-o serie complet nouă de la Audio Research. Funcțional simplu, vizual atrăgător și muzical sublim – I/50 duce ascultarea muzicii la un nou nivel de experiență. Fabricat manual în Minnesota, I/50 este construit cu aceeași atenție la detalii ca toate celelalte produse Audio Research – fiecare dintre ele chiar beneficiază de un test auditiv cu designerul sonor, Warren Gehl. Disponibil în șase culori, I/50 prezintă finisaje Cerakote pentru un aspect frumos și durabil. Designul modular permite instalarea a două module audio – un amplificator Phono și un convertor D/A (disponibil în 2022). Amplificatorul de înaltă curent, cu 50 de wați pe canal, este capabil să conducă o varietate largă de difuzoare. O mufă pentru căști permite ascultarea personală.
I/50 este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și are trei controale pe panoul său superior – Power, Input și Volume. Două LexieTubes® oferă informații despre selectarea intrării și volum. Două perechi potrivite de tuburi vidate 6550WE, împreună cu trei tuburi 6922, stau în fața capacului perforat al transformatorului. Trei intrări single-ended și o intrare XLR oferă conectivitate pentru majoritatea sistemelor, alături de bornele pentru difuzoare de 4 și 8 ohmi pentru a acomoda difuzorul ales. O intrare poate fi asignată pentru funcția de pas-through. O telecomandă complet funcțională din metal oferă funcționalitate și operare suplimentară. O cușcă opțională pentru tuburi va fi disponibilă.
Ca și toate produsele Audio Research, I/50 este construit în întregime în unitatea noastră din Minnesota de către o echipă de tehnicieni calificați și meșteșugari experți. Oferit în șase culori, I/50 este primul produs complet finisat în-house. Laboratorul de finisare Audio Research include o unitate de vopsire special construită și mașini de imagistică și marcare laser pentru a produce un finisaj luxos, întâlnit de obicei doar pe produse mult mai scumpe. Finisajul Cerakote nu este doar frumos, ci și durabil și ușor de întreținut.
Performanța lui I/50 contrazice designul său compact. Cei 50 de wați de putere cu tuburi vidate energizează difuzoarele cu muzică frumoasă și realistă. Proiectat de echipa de inginerie Audio Research și ajustat fin de Warren Gehl, I/50 a primit același nivel de îngrijire și atenție ca produsele noastre din seria Reference. Capacitatea lui I/50 de a reconstrui o experiență muzicală va încânta și entuziasma pe toți cei care îl aud. Datorită sursei de alimentare substanțiale și designului de înaltă curent, I/50 oferă redare controlată și dinamică – chiar și pe difuzoare provocatoare. Modulul Phono oferă 42 dB de câștig, permițând o gamă largă de cartușe cu magnet mobil și bobină mobilă de înaltă ieșire. Convertorul D/A va avea multiple opțiuni de conectare și o gamă de formate de decodare pentru a acomoda spectrul larg de formate și rezoluții muzicale. I/50 este un produs cu adevărat integrat, oferind în același timp performanța și calitatea sonoră renumite Audio Research.