Reference 10 Line-Stage

Audio Research
626500.00
MDL
În 2010, Audio Research a anunțat preamplificatorul Reference Anniversary, un produs special ediție limitată care comemora cea de-a 40-a aniversare a noastră. Acesta a fost aclamat de mulți ca fiind cel mai bun preamplificator disponibil și un tribut potrivit pentru toate produsele clasice Audio Research care au fost introduse în cei patruzeci de ani precedenți. Faptul că am acceptat comenzi noi pentru acest produs special doar în anul aniversar a surprins aproape pe toată lumea, dar am considerat cadrul de timp limitat adecvat. De atunci, am învățat câteva lucruri, iar rezultatul acestei cunoștințe a dus la dezvoltarea Reference 10. Sunt incluse componente noi, alese cu atenție, condensatori personalizați proprietari, cabluri și conectori noi care, în mod cumulativ, oferă un nivel de performanță neegalat până acum. Trăsăturile cheie ale designului Audio Research rămân: calea semnalului este complet discretă, cu toate tuburile, pură Clasă-A, fără feedback. Alte atribute și alegeri rămân, de asemenea: Fiecare unitate este complet lipită manual și construită manual în unitatea noastră din Minnesota, folosind cele mai bune materiale, cu componente majore precum transformatoare personalizate, plăci de circuite cu placare prin găuri și carcase provenite local. Toată ingineria este realizată în interiorul companiei.
Reference 10 urmează, de asemenea, o nouă cale estetică. Are un finisaj foarte modern și elegant care va atrage noi admiratori fără a înstrăina fanii produselor noastre mai vechi. Panoul frontal al unității principale de control are un nou buton mare rotund de volum pe partea dreaptă, cu două butoane sub el pentru Power și Mute - singurele două butoane de pe unitate - și un afișaj mare pe partea stângă. Logo-ul nostru este deasupra butonului din dreapta, făcând din acesta primul preamplificator Audio Research asimetric. Partea stângă a panoului frontal conține un ecran tactil interactiv care permite utilizatorului să controleze intuitiv aproape toate funcțiile.
Șasiul sursei de alimentare, conectat la unitatea principală prin două cordoane ombilicale, are doar un LED verde sub logo-ul Audio Research. Toate panourile laterale sunt finisate identic cu panourile frontale: anodizat natural, de un sfert de inch grosime, fără șuruburi vizibile. Întregul șasiu (inclusiv panoul din spate) este vopsit argintiu pentru a completa aspectul. Există noi capace clare, acrilice, cu un model de perforație revizuit. Și nu există nicio imprimare pe panoul frontal al niciunui șasiu.
După singurul cablu de alimentare de 20A, Reference 10 este complet dual-mono de la sursa de alimentare până la circuitul audio. Există transformatoare separate de joasă și înaltă tensiune pentru fiecare canal; există reglare dual-mono cu tuburi de vid (un 6H30 și un 6550WE pe canal), circuite audio dual-mono (patru 6H30 pe canal) și suficientă capacitate de stocare a energiei pentru un amplificator de putere serios.
Așa cum Reference Anniversary a fost șocant de mai bun decât predecesorii săi, Reference 10 oferă un nivel suplimentar de rezoluție, rafinament și dinamism care îmbunătățește în mod viu experiența muzicală în toate felurile. Așa cum am mai spus înainte, cuvintele pot doar să nu surprindă pe deplin experiența ta; pentru a înțelege cât de profund poate fi ascultatul înregistrărilor tale preferate, trebuie să auzi Reference 10. Este uimitor.