DAC 9 Tube DAC

Audio Research
179000.00
MDL
Convertorul digital-analog DAC9 decodează cele mai recente formate cu tehnologie de tub cu vid de ultimă generație. Cinci conexiuni digitale - USB, RCA, BNC, AES/EBU și Toslink - oferă conectivitate la toate sursele dvs. digitale. Arhitectura Quad DAC furnizează un semnal digital echilibrat, cu un interval dinamic larg și rezoluții de decodare de la CD-ul red book până la 384 kHz și rate de eșantionare DSD native. O pereche de tuburi cu vid 6H30 sunt inima circuitului analogic. Conectori echilibrați și cu un singur fir sunt furnizați pentru conectivitatea de ieșire. Upsampling-ul la rată nativă și filtrele digitale selectabile permit personalizarea semnalului digital.
Audio Research este încântată să vă prezinte seria Foundation. De la aceeași echipă de inginerie și design responsabilă pentru seria de referință premiată, familia de componente cu tub cu vid Foundation a fost creată pentru a oferi experiențe muzicale incredibile. Definiția spațială, dinamica și detaliile sunt abundente, oferind cea mai naturală experiență muzicală.
Primele trei componente includ preamplificatorul de etapă de linie LS28, etapa phono PH9 și convertorul digital-analog DAC9. Un nou amplificator va urma, cu alte produse pentru a completa seria. Toate modelele vor fi disponibile atât în finisaje negre, cât și în aluminiu anodizat natural. Fiecare unitate vine cu propriul său controler de telecomandă din metal personalizat.
Începând din 1970, High Definition a fost mai mult decât marca noastră comercială; a fost principiul nostru de ghidare pentru toate produsele. Seria Foundation continuă această pasiune și filozofie, oferind ascultătorului redare uimitoare, valoare excelentă și suport pe termen lung fără egal.