Reference 750 SEL Mono Amplifier

Audio Research
671250.00
MDL
Amplificatorul monobloc Reference 750 SEL continuă povestea începută acum 25 de ani odată cu introducerea modelului Reference 600; adică, să creeze amplificatorul final cu tuburi vidate, cu suficientă putere pentru a conduce orice difuzor și pentru a oferi o experiență muzicală fără precedent. Reference 750 SEL redefinește toate așteptările cu privire la ceea ce este posibil de la un amplificator într-un sistem de redare muzicală. Este culminarea a tot ceea ce Audio Research știe despre proiectarea și fabricarea amplificatoarelor – High Definition în forma sa cea mai pură și dinamică.
Ascultarea monoblocurilor Reference 750 SEL într-un sistem de înaltă performanță este o experiență transformatoare; sub control total, difuzoarele dispar din camera de ascultare, iar ascultătorul este transportat într-un tărâm tridimensional unde muzica capătă o formă palpabilă și tangibilă. Detaliile din materialul sursă sunt rezolvate pe un fundal negru, pictând imagini în spațiu cu o realitate vie. Basul devine fundamentul pe care se dezvoltă această performanță vie, produs cu o acuratețe temporală și timbrală uimitoare. Aici este respirația interpretului, atingerea corzii, strălucirea unei orchestre complete.
Reference 750 SEL oferă peste 750 de wați de putere în sarcini de difuzoare de la 4 la 16 ohmi. Acest lucru este realizat prin utilizarea unui transformator de putere și de ieșire masiv, construit la comandă, care furnizează curent de la șaisprezece tuburi vidate KT150 în fiecare canal. Datorită celor 48 de ore de ardere, urmate de teste riguroase și potrivirea atentă a tuburilor, amplificatorul necesită puțină întreținere. Reglarea alimentării este realizată și de tuburile vidate 6550WE și 6H30. Biasul tuburilor este controlat de două tuburi KT150, fiecare conducând un grup de opt tuburi KT150 de ieșire.
SEL este ultima versiune a seriei 750, produsă într-o ediție limitată de zece perechi. Folosind cele mai recente și mai bune piese disponibile, versiunea SEL include 23 de fire noi și 26 de condensatori noi, ca parte a unei transformări sonore uimitoare. Cel mai bun amplificator cu tuburi vidate din lume tocmai a devenit și mai bun.