VT80 SE Stereo Amplifier

Audio Research
196900.00
MDL
Suntem încântați să vă prezentăm VT80SE, amplificatorul Audio Research cu cea mai mare atracție pentru cei mai mulți iubitori de muzică din întreaga lume. Combinând performanțe de clasă mondială cu flexibilitate și caracteristici precum auto-bias, VT80SE este un amplificator ușor de integrat acasă, care vă permite să redescoperiți colecția de muzică ca și cum ar fi pentru prima dată.
Marea schimbare de la VT80 la noul VT80SE constă în actualizarea tuburilor KT120 la tuburile de ieșire KT150 cu performanțe superioare. Toată lumea ar trebui să știe că suntem profund îndrăgostiți de KT150, pe care îl folosim în toate celelalte amplificatoare ale noastre, de la VSi75 la REF 750SE. Performanța sa este fără egal, iar durata medie de viață de 3.000 de ore permite ani de audiție neîntreruptă. VT80 a fost proiectat inițial cu KT120, predecesorul KT150, dar aceste două tuburi sunt electric interschimbabile și cererea pentru livrarea VT80 cu KT150 nu a putut fi ignorată.
Este important de menționat că tuburile KT150 furnizate de Audio Research pentru toate produsele noastre sunt testate și măsurate pentru controlul și asigurarea calității și sunt rodate timp de 48 de ore. Apoi, folosind procesul nostru „Certified Matched”, acestea sunt potrivite manual în seturi cu toleranțe de 10 ori mai stricte decât tuburile standard de pe raft, asigurând astfel cea mai fină calitate audio posibilă.
Cu designul său auto-bias, VT80SE poate fi utilizat și cu tuburi de ieșire KT120 sau KT150, iar circuitul se va ajusta imediat când este instalat un tub nou. Siguranțele de protecție sunt instalate pentru fiecare tub de ieșire și pot fi înlocuite dacă este necesar. Ce îmbunătățiri sonore veți auzi cu VT80SE? După cum a spus Warren Gehl: „Mai multă muzică!” Culoarea tonală, detaliile, dinamica și puritatea sunt toate îmbunătățite, împreună cu o prezentare mai amplă și mai robustă. Muzica devine mai bună, în toate aspectele.
În afară de curbele frumoase ale tuburilor KT150, singurul alt mod de a distinge SE de VT80 original este un mic sticker pe panoul din spate. Nu a fost nevoie de nicio altă schimbare. Capacul de ventilație existent (opțional) poate fi utilizat cu setul de tuburi KT150 mai înalte, existând încă suficient spațiu pentru ventilație. Descoperiți singuri cât de bine poate suna sistemul dumneavoastră cu noul VT80SE; va transforma pe oricine iubește muzica într-un adevărat iubitor de tuburi.