Diablo 120

Gryphon Audio
229670.00
MDL
Conceptul unui amplificator integrat care îmbrățișează aceeași etică, calități muzicale și sonice ca ofertele cele mai esoterice ale Gryphon Audio Designs, dar la o fracțiune din cost, este clar o propunere atractivă și, datorită dedicării neînduplecate a echipei Gryphon, amplificatorul integrat a ajuns la maturitate ca un component High End serios și respectat, aducând performanțele și stilul legendare Gryphon la un nou nivel de cost accesibil și ușurință în utilizare.
Încă din aprilie 2009, Gryphon a introdus originalul Atilla, construind pe impresionanta reputație a mărcii ca pionier în designul de amplificatoare integrate fără scuze, care pot face față celor mai bune componente separate ale competiției.
Revista franceză Haute Fidelité l-a numit „Cea mai bună achiziție”. Revista australiană Hi-Fi l-a plasat „Cu ușurință printre cele mai bune”, iar revista britanică Hi-Fi Choice pur și simplu l-a numit pe Gryphon Atilla „unul dintre cele mai bune amplificatoare integrate disponibile”.
În producție continuă până în 2016, Atilla a avut o lungă durată de funcționare care este excepțională în audio-ul High End. (Din păcate, longevitatea este în general un atribut neglijat și subevaluat grav.)
În perioada interimară, Gryphon a făcut progrese considerabile în domeniile critice ale topologiei circuitelor și selecției și proiectării componentelor, cu evoluția preamplificatorului Pandora și a amplificatorului de putere Mephisto, în care costul nu a fost o problemă.