Reference 160 M Mono Amplifier

Audio Research
304300.00
MDL
După doi ani de dezvoltare, noul amplificator monobloc de putere Reference 160M (REF160M) este construit diferit de oricare altul, arată diferit de oricare altul și sună diferit de oricare alt amplificator pe care l-ați auzit vreodată, dar este inconfundabil Audio Research. Acesta dispune de o topologie audio rafinată cu mai puține și mai bune componente în calea semnalului decât în designurile anterioare, operare comutabilă Ultralinear/Triodă, auto-bias proprietar, monitorizare și protecție a tuburilor de ieșire, un metru de putere avansat și multe altele. Această gamă de caracteristici nu a fost oferită niciodată înainte într-un amplificator Audio Research.
Designerii de la Audio Research au dorit să creeze un nou stil care să completeze aspectul preamplificatorului REF6, incluzând totodată un GhostMeter™ care permite vizualizarea tuburilor vidate KT150 strălucitoare. În timp ce acest GhostMeter™ permite vizualizarea tuburilor de ieșire, acesta încorporează și o construcție inovatoare cu două straturi și marcaje distinct gravate care creează un metru de putere integrat. Marcajele nivelului de ieșire ale metrului de putere se iluminează prin intermediul LED-urilor ascunse, iar luminozitatea iluminării este reglabilă. REF160M include un capac sculptat cu un ventilator integrat pentru a răci căldura generată de cele patru (4) tuburi de ieșire KT150 și două (2) tuburi de driver 6H30. Reglementarea puterii în stare solidă a fost aleasă pentru a oferi o eficiență, stabilitate și fiabilitate sporite. Etapa de alimentare utilizează un transformator de capacitate energetică mare nou dezvoltat și o rețea de stocare de capacitate masivă pentru a oferi un curent extrem de mare la cerere pentru vârfurile tranzitorii și dinamica intensă, precum și pentru o profunzime și autoritate prodigioasă a basului.
Se înțelege că cea mai bună cale este calea cea mai scurtă. Inginerii Audio Research au creat o nouă topologie a circuitului audio cu cea mai scurtă cale a semnalului și cele mai puține componente. Aceste componente nu sunt doar cele mai bune disponibile, multe sunt personalizate pentru Audio Research. Încorporarea acestor componente de calitate este o placă de circuit specială cu 4 straturi care reduce zgomotul de fond la niveluri fără precedent și un design care anterior era rezervat pentru utilizarea în preamplificatoarele noastre. Rezultatul este un nou etalon în muzicalitate în fiecare criteriu de calitate a sunetului.
REF160M dispune, de asemenea, de un circuit auto-bias proprietar care funcționează cu diferite tipuri de tuburi, inclusiv 6550, KT88 și KT120, în plus față de KT150 furnizat, și lucrează constant pentru a menține bias-ul precis al tuburilor de ieșire, ajustându-se în același timp pentru uzura tuburilor. Nu mai este nevoie să verificați sau să ajustați vreodată bias-ul.
Noul REF160M deschide noi drumuri sonor, estetic și operațional, și va fi disponibil în finisaje Natural (Argintiu) sau Negru.