Reference 6SE Line-Stage

Audio Research
349050.00
MDL
Audio Research a produs unele dintre cele mai bune componente pentru redarea muzicii; acest lucru este mai ales adevărat în ceea ce privește preamplificatoarele. În 1973, SP3 a fost aclamat de fiecare critic major ca fiind cel mai bun preamplificator disponibil, iar această tradiție de excelență a continuat de atunci încoace. Seria Reference de la Audio Research a fost introdusă pentru prima dată în 1995 și a fost reprezentarea supremă a performanței, musicalității și dinamicii. Reference 6SE este cel mai recent capitol din povestea noastră.
Cu o singură etapă de amplificare, 6SE este un design complet echilibrat, Clasă-A, fără feedback. În plus față de cele șase tuburi 6H30 cu durată lungă de viață în etapa de amplificare, sursa de alimentare enormă și puternic reglată mai are încă un 6H30 cu un 6550 care asigură reglarea cu tub vid.
Reference 6SE înlocuiește Reference 6 și oferă cea mai înaltă performanță vreodată disponibilă într-un preamplificator cu un singur șasiu. Beneficiind de dezvoltarea care a avut loc în amplificatoarele seriilor Reference 160 și cele mai recente Reference 750SEL, 6SE integrează o multitudine de piese noi care au fost cu grijă incorporate în designul său. Reference 6SE nu ar fi fost posibil fără acești amplificatoare revoluționari.
Indiferent de înregistrare, îmbunătățirea sunetului este imediată și convingătoare. Fără efort, dinamic și dimensional. Viteza și rezoluția se îmbină cu culorile și texturile muzicale care sunt atât precise, cât și captivante.